Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ξημερώματα στον Παλιό


   Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της... Η τελευταία αυγή του 2017 με βρίσκει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου ως επιβάτη του Intercity 51...


Το σκοτάδι έχει αρχίσει να διαλύεται, ενώ η Hellas Sprinter 120 023 αποκόπτεται για να δώσει τη σκυτάλη σε κάποια ADtranz.


Δίπλα απο τα παγωμένα χωράφια το Ganz Mavag αναπαύεται εν ειρήνη...

...όμως ούτε το κρύο, ούτε η βροχή, ούτε τα graffiti απασχολούν πλέον το πτώμα.Ένα πτώμα που υπο άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει αποκτήσει νέα ζωή ως μουσειακός συρμός, μα αφέθηκε με προκλητική αδιαφορία να σαπίσει στη μόρτα.


Άλλη μια μέρα ξημερώνει για το σιδηρόδρομο. Αναμφίβολα το 2017 ήταν ένα κομβικό έτος για το σιδηρόδρομο στην Ελλάδα. Παραδόσεις πολυαναμενόμενων έργων στην κυκλοφορία, δυστυχήματα που αποκάλυψαν με τον πλέον τραγικό τρόπο κενά, νέα ιδιοκτησία και πολλά άλλα καθιστούν το έτος που μας αφήνει ως μια στροφή - για καλό ή για κακό, θα φανεί στην πορεία-  στην ιστορία του σιδηροδρόμου στην χώρα μας.


Η Bombardier 220 027 δίνει δικαιώματα...
 

Ξημερώνει γρήγορα!


Η τελευταία φωτογραφία για το 2017!

Και το ταξίδι δε σταματά εδώ!!!

Εύχομαι το 2018 να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά! Ελπίζω πως το νέο έτος να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και επιτέλους να γυρίσει μια νέα σελίδα για το τρένο στην Ελλάδα!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου